keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Hehkutusta!

Ikää 6 kk 3vk ja painoa 7 kiloa.

Nyt täytyy sanoa, että olen tosi ylpeä pikku-Aatustani. Olimme viime viikonloppuna mökillä ja pidin Aatua siellä vapaana. Naapurimökissä oli koira ja muutenkin en ollut varma, miten Aatu pysyy pihapiirissä, mutta epäilyni olivat aivan turhia. Aatu pysyi todella hyvin itse lähistöllä, eikä yrittänytkään livistää. Jos Aatua ei näkynyt, niin tarvitsi vain viheltää ja vähän huudella, niin poika viiletti kovaa vauhtia kysymään mikä hätänä?

Hieno poika, kun luonnostaan osaa pysytellä lähistöllä. Tavattiin me lenkillä naapurin koirakin ja koiran omistaja kehui, että onpas tottelevainen koira :) En tiedä onko tämä nyt näin hehkutuksen arvoista, mutta meillä on ollut aina koiria, jotka saattavat mennä ihan "kuuroiksi", kun saavat karkuun-vaihteen päälle. Ihanaa, että Aatulla ei tätä ongelmaa ole!Aatu oli mökillä sen verran utelias, että pulahti raukka järveenkin. Eihän se ole ennen vettä niin paljoa nähnyt ja meni kiveltä tutkimaan sitä... ja molskahti veteen. Aluksi Aatu yritti lähteä uimaan, mutta tajusikin, että kannattaa lähteä takaisin rantaan. Aatu ei päässyt enää ylös itse ja jäi pitelemään etutassuillaan kivestä kiinni. Onneksi oli ihan vieressä ja nostin seikkailijan turvaan :)
Meillä on ollut nyt torstaisin pentukoulu. Aatun kanssa suurin haaste on ollut saada se rauhalliseksi muiden pentujen lähellä. Olemme treenanneet istumista, kontaktia, sivulla kulkemista ja toisen koiran kohtaamista. Ensi kerralle pitäisi harjoitella luokse tuloa, sen pitäisi ainakin sujua hyvin mökkireissun perusteella! Toki Aatu on aina ihan erilainen koulutusympäristössä, missä on muitakin koiria.

Aatu on ollut taas mukana tallillakin. Nyt sitä on hyvä pitää mukana, kun on ollut lämmintä ja sen voi laittaa pihalle kiinni. Meillä on ratsastuskenttä ihan tallin pihassa, joten Aatu on katsellut kentän laidalta, kun olen ratsastellut. Vähän se on välillä meinannut kyllästyä ja vähän uikuttaakin, kun joutuu "yksin" odottelemaan ja katselemaan. Ja hirveän innoissaan Aatu tallilla aina on, pää viidentenä jalkana menossa joka paikkaan ja hevosia tervehtimään!


Nauroin tälle Aatun ilmeelle, se on humaltunut hevosista :D


P.S. Blogin ulkoasuakin sain muokattua vähän! Banneri ei ehkä ihan ole sellainen, jota hain, mutta saa nyt kelvata :) Mitä pidätte?Oletteko muuten kuulleet Heikki Kuulan uuden lastenbiisin Koirakaveri? Biisi kertoo aivan täysin Aatusta, kannattaa kuunnella :D


12 kommenttia:

 1. millä teit ton bannerin? :) tosi hieno, ja aatu on niin sulonenn :3♥

  VastaaPoista
 2. Miten aatu suhtautuu hevosiin?? tai hevoset aatuun??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu on hevosista innoissaan, niinkuin kaikesta muustakin, pusuttaa aina Majuria, mutta on välillä vähän turhankin rohkea niiden kanssa.
   Majuri on kovin kiinnostunut Aatusta ja suhtautuu tosi hyvin siihen :) Riippuu varmasti paljon hevosesta, koska esim. Dessi ei voi sietää Aatua, mutta se ei nyt siedä muutenkaan mitään pienempiä elukoita :D

   Poista
 3. sinä kirjotat kyllä ihan parhaita blogeja!!! päivittäisitkö enemmän?? haluan tietää mitä teille kuuluu??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Päivittelen niin usein kun ehdin, tässä tilanteessa ei valitettavasti ole aikaa kovinkaan paljon useammin päivitellä. Mutta kiva kun olet kiinnostunut kuulumisistamme!

   Poista
 4. olet kaunis!! aatulla on söpöt korvat

  VastaaPoista
 5. Voi ei, koirakuume vaan kasvaa kun tätä blogia lueskelee! Liityin lukijaksi, Aatu on ihan supersöpö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, koirakuume on kiusallinen tauti ;D Kiitos paljon! :)

   Poista