lauantai 4. toukokuuta 2013

Aatu töissä mukana

Aatu pääsi tänään mukaani töihin. Alkuun Aatu juoksi pää viidentenä jalkana paikat ympäri, mutta väsähti sitten nukkumaan :) Välillä se saa hepulikohtauksia ja sitten taas nukutaan!

Oli tosi kiva huomata, että poika osaa myös rauhoittua, ettei sitä tarvitse koko ajan vahtia. Vaikka Aatu kyllä seuraa joka paikkaa, minne kävelenkin. Ehkäpä se pääsee toisenkin kerran mukaan töihin. Pikku työhiiri :)

Söpö käärylä jaloissa nukkuu8 kommenttia:

 1. Voi, olisipa mullakin tuollainen työpaikka johon sais karvapehvan mukaan (siis sen nelijalkaisen, kaksijalkainen saa mun puolesta jäädä kotiin jatkossakin)! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, se on kyllä kiva :D Vaikka teen vaan sillon tällön töitä tuolla, mutta kuitenkin :)

   Poista
 2. Millä alalla teet töitä jos saan kysyä? ja voi kun suloinen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä opiskelen tradenomiksi ja teen silloin tällöin töitä isäni tilitoimistossa. Opiskelen siis liiketaloutta ja sillä alalla olen työskennellytkin :)

   Poista
 3. Miten teillä on menny siellä pentukurssilla? Ootteko tykännyt? :)

  Mää oon kans yrittänyt löytää Kutille kesälle jotain kurssia mihin päästäis, mutta ei tunnu oikein löytyvän - no ollaan Kutin kanssa kuitenkin menossa sitten Oulun KV-näyttelyyn jos ei mitään muuta keksitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta kerran on ollut oikea harjoituskerta, kun eka kerta oli ilman koiria infoa vaan. Mutta yhden kerran perusteella on ollut ihan ok, ei ihan hirveesti olla vielä mitään kummempaa opittu, mutta ei ehkä ekalla kerralla opikaan, kun Aatukin oli ihan täpinöissään vaan :D
   Mutta ihan kivalta jutulta vaikuttaa :)

   Meilläki oli ihan sattumaa, että päästiin tolle kurssille, taitaa olla kaikkialla vähän tunkua noille kursseille, ja niitä muutenkin järjestetään aika vähän.

   Poista