tiistai 23. huhtikuuta 2013

Aatulla ikää puoli vuotta!

Ikää 6 kuukautta ja painoa 6 kiloa.

Meillä alkaa torstaina pentukurssi, jännittävää! En ole ikinä käynyt pentukursseilla, joten jännä nähdä, millaista siellä on.

Aatu täyttää tänään puoli vuotta ja painoakin on kertynyt 6 kiloa. Ei hassummin. Minusta tuntuu, että Aatun turkki vaan pitenee ja pitenee, mutta eipäs se menoa haittaa. Toinen asia, joka Aatun turkkiin liittyy on ilmeisesti värivirhe, nimittäin Aatulla on hännässä ja pepun seuduilla aika paljon valkoista karvaa.

Aatu on taas ruvennut loiskuttamaan vettä. Aatu lopetti vedellä läträämisen pariksi kuukaudeksi, mutta on taas aloittanut aina silloin tällöin kaivamaan vettä kupistaan. Mistäköhän tämä tapa mahtaa johtua?

Meillä on myös vähän ongelmia sisäsiisteyden kanssa. Aatu tekee hienosti ulos tarpeensa, mutta välillä se tekee jopa niin, että heti lenkin jälkeen päästää pissan sisälle. Ongelmana on se, että Aatu ei osaa pyytää ulos, vaan tekee tarpeensa kysymättä. Vinkki vitosia tähän asiaan vai onko tämä ihan normaalia? Yöllä Aatu yleensä pidättää hienosti ja silloin, kun emme ole kotona.

Muuten kaikki sujuu Aatun kanssa oikein mallikkaasti, se syö hyvin ja osaa olla nätisti yksin ollessaan. Mitään sen kummoisempaa Aatu ei ole edes (vielä) tuhonnut.

Tähän loppuun vielä julkaisen viime aikoina otettuja kuvia!

Pyry ja pikku-Aatu

6 kommenttia:

 1. Awww, se on niin pikkunen :3♥

  http://nipsutinn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, vaikka aika paljon isompi ku sillon tullessaan :)

   Poista
 2. On se vain suloinen pieni <3 Itse tuossa sisäsiistiksi opeteltaessa heti meille tullessaan kyttäsin milloin meinaa päästää ja kiikutin heti ulos, kun antoi pientäkään merkkiä hädästä. Kakkos kerroksesta tuli monesti juostua vauhdilla pihalle :D Muutenkin käytin ahkerasti, jopa ½-1h välein ulkona. Meillä oltiinkin täysin sisäsiistejä jo noin 12 vkon iässä :)

  Eiköhän se siitä! Pennuilla kuitenkin ihan normaalia, että vahinkoja sattuu, kun eivät pysty vielä pidättämään. Toiset oppivat nopeampaa kuin toiset!

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :) Olen yrittänytkin tuota, mutta ilmeisesti en ole yrittänyt ja vahtinut Aatua tarpeeksi :D Tuntuu, että se riippuu ihan päivästäkin, kun joskus Aatu lirauttelee ihan koko ajan sisälle ja joskus on ollut melkein koko päivän lirauttamatta.

   Mutta toivotaan, että tämä tästä helpottaa :)

   Poista
 3. Kuti on (onneksi) oppinut jo sisäsiistiksi, ainoastaan silloin saattaa tulla sisälle jos laiska omistaja istuu facebookissa eikä jaksa vielä lähteä pihalle. Mutta tuo Nanalla meni kans pentuna kauan ennenkuin oppi sisäsiistiksi, koska ei oppinut ikinä pyytämään ulos (ei osaa vieläkään)....

  Hauska nähdä noista Aatun kuvista kun sillä on samanlainen istumatyyli ja makuutyyli kuin Kutilla! :D
  Meillä kävi hassusti kun Kutillahan on ollut korvat pystyssä aika pitkään jo, niin muutama viikko sitten yhtäkkiä toinen korva "kaatui" takaisin lurpalleen ja nyt sillä on toinen korva ihan pystyssä ja toinen aivan lurpalla, tuskimpa se siitä enää nousee... En edes tiennyt että näin voi käydä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, toivottavasti Aatukin oppisi pikku hiljaa. Pitäisi varmaan itse sitten enemmän vain aktivoitua ja rampata ulkona koko ajan :D

   Ai niinkin voi käydä! En tiennytkään. Aatullakin on kyllä tuo korvien lurpattaminen vaihdellut jonkin verran. Nyt sillä on oikea korva melkein kokonaan pystyssä ja vasemman korvan pää lurpattaa. Kun jossain vaiheessa se taisi olla toistenpäin. Että ei sitä tiedä, ehkä se saattaa vielä nousta :)

   Poista