torstai 20. joulukuuta 2012

Tästä yhteinen seikkailu alkaa

Haimme avomieheni kanssa 19.12.2012 kauan odotetun uuden perheenjäsenen, Aatun, kotiin. Aatu on rodultaan lancashire heeler ja se on syntynyt 23.10.2012. Oikealta nimeltään se on Kauhia Kartano Alfred. Aatun kasvattaja, Kauhia Kartano, on kasvattanut Aatun rakkaudella ja huolella ja siitä on kasvamassa hieno koira.

Tässä blogissa pääset seuraamaan Aatun kasvua pienestä pennusta aikuiseksi koiraksi. Tein blogin ennen kaikkea itseäni varten, sillä se on hyvä väline säilyttää muistoja. Blogitekstit tulevat olemaan kuvapainotteisia ja kuulumisista kertovia.

Jos sinua kiinnostaa seurata pienen pennun matkaa aikuisuuteen, olet oikeassa paikassa. Liity ihmeessä lukijaksi!

Muutamia kuvia olen jo ehtinyt napsia vaavista, vaikka hän on niin kova menemään, että on vaikeaa saada kunnollisia. Tässä kuitenkin nyt parhaimpia:
10 kommenttia:

 1. aivan suloinen kaveri!! :3 pakko alkaa seuramaan!!!

  VastaaPoista
 2. oi ihana! meiltä löytyy saksanpaimenkoira,
  joka on myös oikealta nimeltään alfred. :)
  liitytään lukijaksi!

  kurkatkaa ihmeessä meidän blogiinkin!
  www.pawprints-of-the-heart.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alfred on kyllä kiva nimi, kutsumanimenä vaan ehkä turhan "vaikea" :) Käyn kurkkaamassa teidän blogin ja tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 3. Ihana pikkuinen Alfred ja AATU on pojalle juuri sopiva nimi:-) Oona loisto juttu kun olet aloittanut blogin pidon, ihania kuvia <3 Voisit jakaa tämän sivuston myös Kauhian Kartanon Penskat sivuilla facebookissa, uskon että sivustosta olisi monelle ihmiselle iloa. Ja et uskokkaan kuinka moni Lancashire heeler ihminen on kiinnosunut seuraamaan tämän miehen matkaa aikuiseksi Heeleriksi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu on kyllä ihan Aatun näköinen, semmonen sulonen :) <3 Voisin kyllä laittaa linkin sinne facebook-sivuillekin, niin kaikki halukkaat voivat seurailla Aatun touhuja :)

   Poista
 4. Tosi kiva blogi! Voisiko Aatu joskus kirjoitella puuhailuistaan itsekin tänne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Enköhän jossain vaiheessa voi kirjoittaa Aatunkin näkökulmasta tekstiä tänne :)

   Poista
 5. Voi että mie tykkään näistä siun blogeista :D

  VastaaPoista