torstai 10. lokakuuta 2013

Aatu sairastaa

Aatu on nyt ensimmäistä kertaa kipeänä. Maanantai-iltana Aatu muutaman kerran yski ja kerran oksensi valkoista limaa. Yö meni kuitenkin rauhassa ja vasta tiistaina Aatu oli huonommassa kunnossa. Tiistaina Aatu oksensi ja yski vartin tai puolen tunnin välein. Soitin iltapäivällä eläinlääkärille ja sain varattua ajan keskiviikko aamuksi. Eläinlääkäristä sanottiin, että ei luultavasti ole mitään vakavaa, että voidaan odottaa huomiselle.

Tiistai-keskiviikko välinen yö oli omalta osaltamme uuvuttava. Aatu yski ja oksensi puolen tunnin välein, joten omastakaan nukkumisesta ei tullut mitään. Aamulla lähdimme eläinlääkäriin, onneksi yskiminen oli jo hieman helpottanut.

Aatu tutkittiin ja otettiin verinäytteet. Muuten Aatu todettiin terveeksi, mutta sillä on kennelyskä ja bakteeriperäinen hengitystietulehdus, johon se sai antibiootit. 
Aatu muuten painoi eläinlääkärin vaa'an mukaan 7,6 kg. Viimeksi Aatu on painanut lähemmäs 8 kg, joten olisikohan oksentelu jo laskenut painoakin.


Aatu oli jo eilen parempaan päin ja yskii enää satunnaisesti eikä oksentele. Nyt poika joutuu kuitenkin lepäämään ja ei saa nähdä muita koiria pariin viikkoon. Ikävää, että Aatu on jostain saanut tuon viruksen, mutta eihän sille näin jälkeen päin mitään voi. Onneksi poika nyt tulee kuntoon ja paraneminenkin on lähtenyt hyvin käyntiin.

P.S. Jos teillä on kännyköissänne Instagram sovellus, voitte seurata meidän touhuiluja myös sitä kautta. Käyttäjänimeni on oonajasmina ja päivittelen melko usein myös kuvia Aatusta, jotka eivät tänne blogin puolelle edes koskaan eksy.

8 kommenttia: