lauantai 26. lokakuuta 2013

Aatu 1 vee

Ikää 1 vuosi, painoa 7,7 kiloa.


Aatu täytti yhden vuoden keskiviikkona 23.10. Vuoden ikäinen pieni räkänokka, joka välillä koettelee mitä saa tehdä, toisinaan taas tottelee oikein mallikkaasti. Aatu innostui ensilumesta, juoksi villinä ja sai hepuleita lenkillä. Aatu innostui alku syksyllä maahan pudonneista lehdistä, villiintyi juostessaan lehtikasoissa. Kesällä Aatu sai hepuleita vedestä, turkki tuntui märkänä niin hassulta. Aatu elää ja nauttii, ottaa riemulla vastaan uusia asioita ja vuodenaikoja. Aivan kuten ison pienen pojan kuuluukin.Aatu oli kahdeksan viikkoinen tullessaan, niin pieni ja tomera taapertaja. Aatu tutkailu asioita rauhakseltaan, innostui toisista koirista, haisteli ja maisteli kaikkea uutta. Aatu oppi huonosti sisäsiistiksi, ei aina kuuntele innostuessaan, mutta on silti oppinut niin valtavasti. Oppinut kuinka isojen koirien maailmassa kuuluisi elää ja olla.


Tämä kahdeksan viikkoinen pieni söpöläinen sai nimekseen Aatu. Aluksi olimme antamassa nimeä Jekku, mutta tuo suloinen pörrönaama ei näyttänyt Jekulta. Aatu näytti aivan Aatulta. Aatu on Aatu tai Ape tai Absurdi tai Apeliitos tai... Rakkaalla lapsella on monta nimeä, eikös se niin mene.


Aatu painoi noin puolitoista kiloa tullessaan. Oli niin valoittava napero jo heti ensi hetkistä alkaen. Oli rohkea ja utelias, mutta silti useimmiten tarpeeksi varovainen. Aatu on nyt jo lähes kahdeksan kiloinen ja on hassua kuvitella, kuinka nopeasti Aatu kasvoi. Aatusta on tullut rakas perheenjäsenemme, pieni Ape Absurdimme.


Hyvää (blogin puolella vähän myöhästynyttä) 1-vuotis syntymäpäivää Aatulle ja Aatun sisaruksille!

4 kommenttia:

  1. On se vaan suloinen! Ei kyllä helpota yhtään meikäläisen koirakuumetta tommonen nappisilmä, onnea vaan pienelle Aatulle :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ei se kuume hellitä muulla kuin tuollaisella omalla pikku nappisilmällä ;)

      Poista