lauantai 13. heinäkuuta 2013

Paaaljon kesäkuvia!

Ikää 8 kk 3 vk, painoa 7,5 kiloa.

Aatulle ei kuulu kummempia, se nauttii kesästä, leikkimisestä ja vapaana viipottamisesta. Aatu on tosi kova poika nuolemaan, se nuolee ihan kaikkea ja kaikkia, eikä kyllästyisi koskaan! Hassu tapa, mistäköhän lie johtuu. Uimisen ilon Aatu tajusi vasta viime uintikerralla, kun se kahlasi Jäbä koiran kanssa rannassa ja innostui uimaan syvemmällekin. Aiemmin se on hieman vierastanut koko touhua.

Yksi ongelma meillä vielä kyllä on. Nimittäin se sisäsiisteys yhä. Aatu on muuten sisäsiisti, mutta on ruvennut pissailemaan öisin lattialle. Päivisin se kestää pitkänkin työpäivän yksin, eikä päästä sisälle mitään, mutta öisin... Vaikka ulkoilujen välillä olisi vain viisi tuntia, tulee pissa silti öisin lattialle. En tiedä mikä tähän voisi auttaa, onko teillä vinkkejä?
Minusta tuntuu, että Aatu touhuaa ja liikkuu yöllä paljon ja tekee sen takia pissan lattialle. Ainoastaan silloin, kun Aatu on todella, todella väsynyt päivän jälkeen, se ei välttämättä tee pissaa. Mutta ei minulla joka päivä olisi aikaa käyttää sitä vierailla, koirapuistossa ja pitkillä lenkeillä, että se olisi aivan loppu nukkumaan mennessä. Vai pitäisikö vain olla aikaa?

Viime postauksesta on vierähtänyt paljon aikaa, joten julkaisemattomia kuvia on kesältä kertynyt jonkin verran! Tässäpä näitä sitten olisi, päätähtenä tietenkin Aatu!

Vanhempieni koiravanhus Jäbä (täyttää pian 11v) ei ennen tullut kunnolla toimeen Aatun kanssa, mutta nykyään leikki kyllä maittaa, vaikka välillä Aatu tuleekin turhan paljon iholle. En voi olla nauramatta Jäbän ilmeelle tässä kuvassa! :DAlli ja Aatu
Niin söpö pikku nappisilmä <3
4 kommenttia:

 1. Teeppä niin, että aktivoit sen aivoja paljon ennen iltalenkkiä ja siitä suoraan nukkumaan eli jotain tehtäviä missä sen tulee käyttää päätä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos neuvosta, pitää yrittää tuota vielä paremmin! :)

   Poista
 2. Ihana Aatu! Sillä on kyllä (yhäkin) ihan samanlaisia ilmeitä ja asentoja kuin siskollansa! Ja tuo karva! Ihan syötävän söpö otus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu kiittää :) Kutissa ja Aatussa on kyllä tosi paljon samoja ilmeitä ja eleitä! :)

   Poista