lauantai 5. tammikuuta 2013

Video: Aatun vesileikit

Aatu on keksinyt uuden jäynän, mitä se on pari päivää tehnyt innoissaan. Uusi kiva leikki on vedellä läträäminen. Se menee vesikipolleen ja kauhoo kaiken veden lattialle ja itsensä päälle. Näyttää poika ainakin tykkäävän vedestä, mutta toivon mukaan tämä on vain ohimenevä villitys.

Sain napattua myös videon, jossa Aatu jää itse teosta kiinni ja saa läträämisen jälkeen pentuhepulit :)


Aatu haluaa aina olla mukana kaikessa ja kaikkialla. Tietokoneella ollessa se nukkuu jaloissa tai välillä sylissäkin, ruokaa tehdessä se nukkuu jaloissa ja kipittää aina perässä, kun johonkin liikkuu. Se on ihanaa, mutta välillä pitää olla myös yksin.

Olemme Aatun kanssa edenneet hyvin yksinoloharjoituksissa. Se on joka päivä edes vähän aikaa yksin, joko niin, ettei se pääse samaan huoneeseen tai että poistumme kokonaan ulko-ovesta. Aatu jää aina nukkumaan kiltisti. Onneksi näin, niin ei ainakaan vielä ole ongelmaa haukkumisesta tai ulvomisesta.

Aatu tykkää olla kaikessa mukana :)

Sisäsiisteysharjoitukset ovat osoittautuneet hieman hankalimmiksi kuin odotin. Syynä on se, että asumme neljännessä kerroksessa kerrostalossa. Talvikin tietty vaikuttaa siihen tosi paljon.
Mutta kärsivällisesti edetään, niin eiköhän sekin siitä paremmaksi muutu! :)

8 kommenttia:

 1. ihana video. ♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Ihana että teillä menee yksinolojutut hyvin, Kutillakin menee.... mutta ensimmäiset 20 min jos on vaikka autossa (meillä on sakemannikin, joten molemmat koirat on takana häkeissä) niin kiljutaan kurkkusuorana. Sama yksinollessa, neiti kiljuu tuskaansa jonkun aikaa ja sitte on ihan nätisti hiljaa. Pahoitteluni naapureillemme :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatukin välillä vähän uikuttaa kun kadotaan näkyvistä, mutta nykyään se lopettaa sen nopeasti. Onneksi, koska naapuritkaan eivät varmaan haluaisi kuunnella ulinaa :D Hyvin ne vaan oppii! :)

   Poista
 3. Mahtavat pentuhepulit!
  Kun meidän Tahvo 1-vuotta on vihdoin oppinut pissimään kuin pojat :D
  Kun narttukoiramme Netta oli vielä elossa se opetti pojan istuiltaan pissimiseen :)
  Kyllä se oli rapsutusten riemua kun ekan kerran jalkaan Hökkeli-Tahvo nosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatun hepuleille ei voi kyllä kun nauraa kun se viipottaa menemään :D
   Noniin, hyvä! Aatu nostaa jo tässä iässä vähän jalkaa, kun lehdelle pissii :) Tahvoon on varmaan vaikuttanut se, että teillä on ollut narttukoira josta se on ottanut mallia :)

   Poista