maanantai 14. tammikuuta 2013

Leikkikaveri Pyry

Aatu on kohta 12 viikkoa vanha ja kooltaan Aatu on varmaan tuplaantunut siihen verrattuna mitä se oli tullessaan. Kovaa vauhtia se vain kasvaa aikuisuutta kohti.

Rokotus on torstaina, eiköhän sekin suju ihan hienosti, kun Aatu on niin rohkea poika. Välillä vähän turhankin rohkea, kun on menossa aina kaikkialle pää kolmantena jalkana :)

Minä ja Aatu.Aatu on myös käynyt leikkimässä veljeni Pyry-koiran kanssa ja vaikka kokoeroa on aikalailla, tulevat kaverukset hyvin toimeen. Pyry on rodultaan rottweilerin ja dobermannin sekoitus, mutta osaa leikkiä Aatun kanssa rauhassa. Veljelläni on myös kaksi kissaa ja niistä nuoremman kanssa Aatu on myös leikkinyt innoissaan, vaikka kissat eivät aina tajuakaan mikä pyörremyrsky siellä mennä viipottaa.

Pyry viime kesänä.


Tämä on pari viikkoa vanha kuva Aatusta ja Pyrystä pusuttelemassa. Voi kun Aatu on tässä pikkuinen :) Takana nojatuolin alla näkyy Ripa-kissa, jonka kanssa Aatu myös välillä leikkii.
Näkyy vähän huonosti, mutta tässä Aatu ja Pyry ovat vierekkäin. Aikamoinen kokoero :)

2 kommenttia:

  1. Vaikka en tunnekkaan Aatua,enkä tiedä siitä lähes mitään vaikka blogiasi luenkin,ei tuota söpöä viilettäjää voi kuin rakastaa! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti :) Aatu on kyllä sydänten sulattaja :)

      Poista