keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kuvia tallireissusta ja mökkeilystä!

Ikää 19 viikkoa ja painoa viitisen kiloa.

Tuntuu, että Aatu on kasvanut ihan huimasti, vaikka toisaalta tuntuu, että se on vieläkin sama pikku Aatu. Ruokahalu on onneksi kasvanut ihan huomattavasti ja Aatu syökin todella hyvin jo. Karvakin kasvaa ja muuttuu aikuismaisemmaksi, mutta korvat eivät meinaa nousta pystyyn, päät lurpattavat vielä ja ehkä jäävätkin lurpattamaan. Mutta eipä se meidän menoa haittaa!

Yksi ilouutinen on se, että pääsimme vihdoinkin ilmoittautumaan pentukurssille. Kurssit ovat olleet aivan täynnä ja nyt sain viimein napattua nopeasti paikan kurssilta, joka menikin samana päivänä varasijoja myöten täyteen. Kurssi starttaa huhtikuun lopulla.


Aatu oli eilen taas mukana tallilla ja sain vihdoinkin kaipaamiani ulkokuvia Aatusta!
Aatu oli jo ihan kotoisasti tallilla, haisteli kissoja ja heppoja ihan kiltisti. Toki innoissaan se oli, mutta osasi käyttäytyä yllättävän rauhallisesti muiden eläinten kanssa. Majuri-hepan kanssa Aatu on jo ihan kaveria, Majurin turpa piti heti kättelyssä nuolla, kun Majuri laski päänsä alas. Onneksi Majuri vain tykkää pienistä otuksista, vaikka varovainen toki pitää olla.
Puhuin joskus aikaisemmin mökkiviikonlopusta, joka on sekin nyt vietetty. Reissu meni oikein mallikkaasti, mitä nyt välillä vapaana juostessaan Aatu tuntui kuurolta käskyille. Mökillä oli mukana Pyry-koira, ja pojat leikkivät ja nauttivat reissusta täysin rinnoin.

Harmikseni en jaksanut tai ehtinyt kovinkaan paljon näpsiä kuvia. Yksi syy oli se, että jäälle ei tällä kertaa viitsinyt koiria päästää juoksemaan (sen verran vetinen ja luminen se oli) ja toinen syy oli se, ettei kuvat meinanneet millään onnistua. No ehkä ensi kerralla sitten paremmalla onnella.Ja viimeisimpänä - ystävämme kuutti! :D

4 kommenttia:

 1. Aatu on kyllä valloittavan näköinen ilmestys! :) Tosi kiva kun Aatu on päässyt katsomaan hevosia, pitäis viedä Kutikin tallille käymään! Heeleristä varmasti saisi kivan tallikoiran, joka tappais rotat ja hiiret siinä sivussa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu kiittää :) Joo se on kyllä kiva ja varmasti saa hyvän tallikoiran :D Ehkä sitten joskus, jos on oma talli pihassa :) Onneksi mun oma heppa on aina ollut kiltti kaikille elukoille, niin uskaltaa päästää haistelemaankin. Toisin kuin siskoni hepan lähelle en kyllä uskalla päästää, sieltä tulisi hammasta tai kenkää :D

   Poista
 2. Aatu on kyllä niin suloinen että huh huh!
  Jos sen päällä olisi vielä kermavaahtoa se olisi syötävääkin suloisempi :D
  Minua harmittaa kun postauksia tulee niin harvoin.
  Onnistuisiko että aina kun teet postauksen Majurin blogiin tekisit postauksen tänne,vaikka ei olisi tapahtunut mitään ihmeellistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu on kyllä sulopakkaus :)
   Itseänikin harmittaa, kun ei postauksia ehdi oikein kirjoitella. Mutta olen ajatellut että en turhan päiväisiä, nopeasti tehtyjä postauksia viitsisi julkaista (saatika ilman kuvia). Aikaa menee aika paljon yhdenkin postauksen tekemiseen ja sitä kun ei ole ihan hirveästi. Tietty, jos en panostaisi niin paljon postaukseen tai tekisin niistä lyhyempiä, niin aika voisi riittää.
   Mutta. Yritän ehtiä useammin kirjoittelemaan ja voisin koittaa tuota sinun ehdottamaasi tyyliä päivittää molemmat blogit yhtä aikaa, vaikka voi olla, että niin montaa tuntia en ehdi koneella kerrallaan istumaan :)

   Poista