perjantai 30. elokuuta 2013

Alkusyksyn kuvapostaus!

Tämän päivän jäljiltä Aatu on aivan väsynyt. Olemme kierrelleet kameran kanssa ulkona ja näpsineet vähän kuvia. Vielä odotellaan kunnon syksyä, niin saadaan ihan uudenlaista sävyä kuviin.

Jäbä oli meidän mukana pellolla juoksentelemassa ja koirulit pääsivät ihan kunnolla riehumaan. Hassua, että Jäbä-vanhus tulee nykyään toimeen Aatun kanssa todella hyvin, koska se ei yleensä tule toimeen juurikaan kenenkään kanssa. Kun Aatu oli vielä ihan pieni pentu, ei Jäbä voinut sietää sitä. Kummallista, miten suhtautuminen voi noin vaan muuttua. 

Sunnuntaina lähdemme aika varmasti käymään Tuusulassa Match Show'ssa ja viikon päästä siitä olisi Mäntsälässä mätsärit myös. Käydään nyt kokeilemassa ja katselemassa miten Aatun kanssa sujuu!

Mutta niistä lisää myöhemmin, tässä olisi nyt tämän päiväisiä kuvia!


Jotenkin aivan rakastuin tähän kuvaan


Jäbäkin haluaa olla pystykorva!


6 kommenttia:

 1. Oi miten ihania kuvia! Tuo ylin kuva on kyllä aivan ihana kuva Aatusta!!:) Aina jokakerta kun luen tätä blogia ja katselen kuvia, tulee sellainen tunne että tuollaisen minä haluan vanhempana! Mutta tietysti aijon ottaa selvää kyseisestä rodusta kaiken oleellisen ym, mutta ehkäpä n. 5 vuotta eteenpäin niin saattaapi tuommoinen samanlainen ihanuus olla hankintalistalla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! :)

   En voi kyllä muuta kuin suositella kyseistä rotua, vaikka minulla ei olekaan vielä kamalasti kokemusta, mutta tähän mennessä Aatu on ollut juuri täydellinen valinta meille! :) Kompaktin kokoinen, mutta kuitenkin "ison koiran luonteinen" ja fiksu, nopeasti oppiva, ihmiseen kiintyvä, järkevästi käyttäytyvä ja sopivan energinen ja innokas :p

   Poista
 2. Tuitui Aatu on niiiin suloinen:3 Ihania kuvia<3

  VastaaPoista
 3. Aatu on kyllä söpö! Oletko ite ottanut kuvat? hyviä kuvia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) 6 viimeistä peltokuvaa on ottanut siskoni, muut olen ottanut itse :)

   Poista